fbpx

Nga 18 deri në 22 shkurt në Kodrën e Diellit mbahet manifestimi “Qyteti i akullt”

Nga 18 deri në 22 shkurt në Kodrën e Diellit, do të mbahet manifestimi tradicional i fëmijëve “Qyteti i akullt”.

Ashtu si informuan nga Qendra kulturore e fëmijëve Karposh, Qytetin e akullit do ta ndërtojnë fëmijët, nxënës të më shumë shkollave nga Shkupi dhe vendeve tjera.

Të ndarë në ekipe ka 10 fëmijë me mentorin e tyre, ata do ta ndërtojnë qytetin e tyre i cili me 22 shkurt, me hapje solemne në orën 11 do të dorëzohet për vizitorët me çka fillon pjesa e dytë e manifestimit Karvani i akullt i cili do të rrjedh deri me datën 28 shkurt.

Në kuadrin e manifestimeve do të mbahen edhe aktivitete tjera të karakterit rekreativ, si zgjedhja e bukuroshes së akullit, lojëra sportive, ping pong, biliard, futboll i dorës dhe pikado, etj.

Tags

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close