fbpx

Studentët zgjerojnë zonën autonome

Duke brohoritur “Nuk ka qetësi pa drejtësi”, studentët në këto momente kanë okupuar edhe hapësirën e Fakultetit juridik “Justinijani i parë”.

Studentët që kanë qenë në ligjërata masovikisht iu kanë bashkangjitur studentëve që kanë bllokuar ligjëratat dhe kanë shpallur autonominë studentore.

Tags

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close