fbpx

Shkup, shënohet 14 Vjetori i luftës së UÇK-së

Shënohet sot 14 Vjetori i luftës së Ushtrisë Çlirimtare Kombëtare dhe rënia e Dëshmorëve të Kombit.
Me këtë rast parashikohen që  të bëhen homazhe tek varrezat e Dëshmorëve në fshatin Tanushë, ndërsa në Aleksandar Pallas do të mbahet Akademia Qendore përkujtimore.

Në kuadër të këtij manifestimi në Komunën e Çairit do të bëhet edhe promovimi i librit “Tanusha në rrjedhat e Historisë”, autori i të cilit është Feri Arifi.

Lajme të ngjashme

Back to top button