fbpx

MASH: Testimi ekstern do të mbahet të hënën

Ministria e Arsimit dhe Shkencës dhe Qendra Shtetërore e Provimeve njoftojnë se nga e hëna 16.2.2015 do të zbatojnë testimin ekstern të arritjeve të njohurive të nxënësve të viteve të fundit (të tretë dhe të katërt) të shkollave të mesme, të cilët nuk u testuan në periudhën prej 26 deri 30 janar.

Testimet do të zbatohen në pajtim me oraret e publikuara në faqen e internetit: prasanjaeksterno.dic.edu.mk. Rezultatet do të publikohen më 23.2.2015.

Tags

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close