fbpx

Cvetkov: Negociata me BB-në për ndihmë në rajonet e përmbytura

Një pjesë e IPARD mjeteve me siguri do të destinohen për sanim të dëmeve nga përmbytjet informoi sot ministri i Bujqësisë, Pyjeve dhe Menaxhimit të ujërave, Mihail Cvetkov.

Ashtu siç tha Cvetkov, veçmë negociohet me Bankën Botërore (BB), si dhe me institucione të tjera financiare për sigurimin e ndihmës për pastrim të kanaleve, digave dhe akumulimeve.

Në seancën e fundit qeveritare është marrë vendim për pastrim të Cërna Rekës në gjatësi prej 48 kilometrave.  Do të bëjmë përpjekje maksimale që t’ju ndihmojmë bujqve”, theksoi Cvetkov.

Lajme të ngjashme

Back to top button