fbpx

Fushatë: “1 miliard ngre revolucion” për çrrënjosjen e dhunës ndaj grave

Iniciativa qytetare e grave ANTIKO, së bashku me 13 organizata të tjera të cilat e trajtojnë çështjen e çrrënjosjes të dhunës ndaj grave dhe vajzave, sot në pllajën para qendrës tregtare City Mall do ta organizojnë fushata ndërkombëtare dhe vallëzimi “1 Miliard ngre revolucion”.

Ngjarja është nga karakteri internacional dhe në fokus e ka vallëzimin simbolik të këngës “Break the chain”, (“Këpute zinxhirin”).

Në suaza të fushatës, më 17 shkurt në orën 20:00, do të realizohet edhe shfaqja “Lisistrata” në teatrin Komedia.

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close