fbpx

I dehur rrah policët që e ndalojnë të hyn në shtëpinë e ish gruas së tij

Një qytetar i Prilepit, A.K. (29) është konfrontuar me policinë derisa ishte penguar që të hyn në shtëpinë e ish gruas së tij.

Kundër tij do është parashtruar aktakuzë për vepër penale “ sulm mbi zyrtarë policorë derisa ato ishin në detyrë për ruajtjen e sigurisë dhe rendit”.

Prilepësi i dehur pasi që ka tentuar të hyn në shtëpinë e ish gruas është konfrontuar me policinë duke i sulmuar dhe rrahur me grushta në kokë dhe trup dhe duke iu shkaktuar lëndime të dukshme trupore.

Tags

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close