fbpx

Si të themi “Të dua” në 50 gjuhë të botës

Të nxjerrësh nga goja këto dy fjalë mund të jetë e vështirë, veçanërisht kur personi të cilit/cilës po ja thoni flet një gjuhë tjetër.

Por tani me fjalorin e fjalës “Të dua” në  50 gjuhë të botës, mund të ndiheni më të lehtësuar nëse do t’ja thoni dikujt në mënyrë spontane ditën e Shën Valentinit.

Mes 50 gjuhëve që ka zgjedhur Huffington Post, është dhe në gjuhën shqipe.

o-K-570

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close