fbpx

Llatasi e fton Zaevin në Sitel me një kusht…! (VIDEO)

Kryeredaktor i TV Sitel, Dragan Pavlloviq Llatas në lajmet e orës 16 me një ftesë të hapur ka thirr liderin e opozitës Zoran Zaev të jetë i mysafiri në ditarin e orës 19 me të vetmin  kusht që me vete të merr edhe dosjen e përgjimit të Llatasit.

Dhe gjithashtu të nënshkruajnë një deklaratë që të dorëzojë të gjithë dosjen dhe që e ka dëgjuar vetëm Zaevi.

Ftesa është ende e vlefshme, mbetet që Zaevi të vendos nëse do të jetë i ftuari sonte në Sitel.

LEXO: Latas është përgjuar më shumë se Zaevi

 

Lajme të ngjashme

Back to top button