fbpx

IGUS dhe Hennlich prezantojnë veturën Smart në Tetovë

Të hënën më datë 16.02.2015 në ora 13:00, në kampusin e UEJL-së, në Tetovë kompania IGUS nga Gjermania në bashkëpunim me kompaninë HENNLICH nga Tetova do të prezantojnë produktet e tyre.

Përpos prezantimit të produkteve të tyre do të bëhet edhe prezantimi i veturës SMART e cila përmban pjesë të prodhuara nga kompanitë.

Njëkohësisht, do të realizon edhe takime me përfaqësues të kompanive nga Maqedonia, për bashkëpunim të mundshëm në të ardhmen.

Lajme të ngjashme

Back to top button