fbpx

Qeveria harxhon 500 mijë euro për fushatë të re mediale

Sekretariati i përgjithshëm i Qeverisë sot ka shpallur konkurs nëpërmjet të cilit kërkon agjenci që do të përgatitin fushatë mediale për një jetë më të shëndetshme. Është parashikuar që në fushatë të harxhohen rreth gjysmë milion euro.

Agjencitë që do të zgjedhën do të duhet të bëjnë logo, Video dhe radio klipe dhe reklama për mediat e shkruara, PR Strategji (për opinion publik) dhe ueb-pankarta.

Në konkursin e Qeverisë thuhet se kërkohen shërbime për realizimin e fushatës me qëllim që të ngritët vetëdija e qytetarëve për një jetë më të shëndetshme.

Lajme të ngjashme

Back to top button