fbpx

Honoraristët: Të gjithë jeni mafia! (FOTO)

Horaristët, aktorët qytetarët,  e pakënaqur nga ndryshimet e fundit në ligjin për honorarët janë grumbulluar para Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për të shprehur pakënaqësitë e tyre nga zgjidhja e qeverisë për pagesën e kontributeve për honorarët.

Ato me pankarta në dorë: “Sistemi tatimor është kthyer në një ferr”, “Çka din fëmija çka është 35 përqind, merr dhe ik”, “Të gjithë jeni mafia”, në duar mbajnë edhe foton e kryeministrit.

Kolona do të përfundojë para Ministrisë për punë dhe politikë sociale, pastaj në Qeveri dhe në fund do të përfundojë në zonën autonome para Universitetit Shën Kirili dhe Metodi në Maqedoni.

B9ukPb-CYAACrHb

Lajme të ngjashme

Back to top button