fbpx

Martina e vogël do të mjekohet në Turqi

Fondi për sigurim shëndetësor kumtoi se pozitivisht është prononcuar ndaj kërkesës për mjekim jashtë vendit të vajzës M.S. Ajo dërgohet për mjekim në Turqi, në kohëzgjatje prek tetëmbëdhjetë ditëve dhe në shoqërtim të prindit.

Martina Stojkovska ka 12 vjeç dhe skoliozë e cila në mënyrë progresive përparon. Nevojitet operacion urgjent i boshtit kurrizor.

Lajme të ngjashme

Back to top button