fbpx

Burgoset i dyshuari për vrasjen e dyfishtë në rastin “Imperator”

Policia shqiptare ka burgosur 31 vjeçarin Bojan Petreski i cili kërkohej me flet arrest ndërkombëtarë për përfshirjen e tij në vrasjen e dyfishtë “Imperator” në Ohër. Ngjarja ka ndodhur më 21 gusht vitin e kaluar.

Në këtë ngjarje u vra pronari i lokalit, Vasil Risteski dhe shoku i tij Romeo Gjuzelovski. Vrasjes së dyfishtë i ka paraprirë konflikti i ashpër verbal . MPB konfirmon se Petreski ka nxjerrë pistoletën dhe ka vrarë të dy personat dhe është larguar nga vendi i ngjarjes.

Lajme të ngjashme

Back to top button