fbpx

Dy ditë pas vdekjes, Tamara mori pëlqimin për mjekim jashtë vendit

Dy ditë pas vdekjes së Tamaras, Fondi ka dërguar pëlqimin për mjekimin e vajzës jashtë shtetit. Vendimi është marr më 6 shkurt, tre ditë para se të vdesë vajza. Më 11 shkurt dërgesa është dorëzuar në adresën e familjes Dimovski. Në të janë nënshkruar dy drejtorët Maja Parnaxhieva Zmejkova dhe Xhemali Mehazi. Përfaqësuesit e fondit disa herë kanë theksuar se vendimi është marr po vetëm gojarisht.

Kjo e ka tronditur familjen e vajzës së vogël. Ato shumë herë kanë kërkuar që të miratohet vendimi por kjo nuk ndodhi.

Kjo që po ndodh edhe më shumë ka ritur dhembjen e tyre për humbjen e vajzës së vogël.

Tags

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close