fbpx

Iniciativë e qytetarëve për “çlirim” të RTVM-së

Radio Televizioni i Maqedonisë t’ju kthehet qytetarëve. Liri për RTVM-në! është iniciativa e re në Facebook e cila po pëlqehet me të madhe.

Ne i paguajmë rregullisht, ato na kthejnë me poshtërim!, Ti japim fund kësaj çmendurie, janë vetëm disa nga komentet e qytetarëve që po i bashkëngjiten iniciativës.

RTVM një kohë të gjatë është cak I kritikave të qytetarëve për shkak të raportimit jo të drejtë dhe jo objektiv duke përkrahur verbërisht partinë në pushtet, kanë theksuar kohë më parë nga OSBE.

Lajme të ngjashme

Back to top button