fbpx

Google hap vende pune për shqiptarët

Google ka shpallur një konkurs për punëtorë shqiptarë që kanë përvojë ndërkombëtare.

Të interesuarit duhet të kenë njohuri për mediat online dhe aftësi komunikuese si dhe aftësi analitike dhe njohuri për rritjen e biznesit.

Kualifikimet e preferuara për punë në këtë kompani janë në fushën e marketingut, konsultingut, puna me projekte, aftësia për të udhëhequr.

Po ashtu të interesuarit duhet të kenë njohur të gjuhës angleze dhe njohur të gjuhës shqipe.

https://www.google.com/about/careers/search#!t=jo&jid=94675001

Tags

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close