fbpx

Studentët zgjerojnë zonën autonome edhe në fakultetin teknik

Studentët e fakultetit teknik në universitetin Shën Kirili dhe Metodi në Shkup, gjatë ditës së sotme kanë shpallur zonën autonome.

Aktivistët studentor para fakultetit teknik paralajmërojnë se nuk do të lëshojnë pe deri sat ë largohet komplet pakoja e ligjeve për arsimin e lartë.

Përfaqësuesit e Plenumit Studentor njoftoi se në takimin me Gruevskin që kanë pasur kanë kërkuar që të shtyhet pakoja e ligjeve deri në 2018, ku parashihet edhe provimi shtetërorë.

Në fakultetin e makinerisë nuk është duke u zhvilluar mësimi dhe studentët natën do ta kalojnë në auditorët e fakultetit teknik.

Tags

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close