fbpx

A ngjason Samsung 6 me iPhone 6?

Samsung Galaxy S6 është një telefon i cili mendohet se ka një dizajn krejtësisht të ri, i cili me sa duket është inspiruar shumë nga rivali i saj kryesor, iPhone 6 nga Apple.

Ekrani i Galaxy S6 do të jetë me 4.9 inç dhe jo 5.1, siç është raportuar deri më tash, dhe se trashësia e telefonit të ri të Samsung do të jetë 6.9mm, ndërsa kamera e pasme do të shkojë deri në 8.79mm.

Gjatë një krahasimi që i është bërë me iPhone 6 duket se midis këtyre dy modeleve ka shumë ngjashmëri.

Tags

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close