fbpx

Atmosfera nga nata e parë e studentëve në Zonë Autonome (FOTO)

Studentët në mënyrë kreative e kaluan mbrëmjen e djeshme, të parën pas okupimit të Fakultetit Filozofik dhe Filologjik në Shkup.

Disa nga studentët ishin të ulur në shkallë, të tjerët kanë vizatuar, disa kanë dëgjuar muzikë, disa bënin humor me emisionin e Jankos, e të tjerët pritnin njerëzit që gjatë gjithë natës ju kanë ardhur për vizitë duke ju sjellë ushqim pije dhe batanije, raporton Fokus.

Studentët planifikojnë të mbeten atje derisa qeveria nuk i pranon kërkesat e tyre, ndërsa okupim i fakultetit po ndodhë për herë të parë në historinë e Maqedonisë.

FOTO FOKUS

10458076_10206209606824287_6489277603220819342_n-620x465

10516669_10206209586063768_1686923482040371396_n-620x465

10953376_10206209602944190_6938798968796384680_n-620x465

10958550_10206209612424427_9014143030308374961_n-620x465

10959294_10206209608984341_7962184252128728743_n-620x465

10968538_10206209597504054_4173739826749369899_n1-620x465

 

10968538_10206209597504054_4173739826749369899_n-620x465

timthumb

1797389_10206209541902664_4185971655901613679_n-620x465

10407444_10206209609624357_8813927976890644954_n-620x465

Tags

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close