fbpx

USAID me linje falas për paraqitjen e shkeljeve të të drejtave të njeriut

Projekti i USAID për mbrojtjen e të drejtave të njeriut ka lëshuar ën përdorim linjën pa pagesë telefonike për paraqitjen e shkeljeve të lirisë dhe të drejtave themelore të njeriut.

Me shfrytëzimin e linjës falas, qytetarët mund që pa pagesë dhe në mënyrë të shpejtë të paraqesin ndonjë shkelje të të drejtave siç janë e drejta e jetës, mbrojtja nga sjellja jonjerëzore, barazisë, liria, liria e shprehjes, pronësia si dhe të drejta të tjera.

Personat që do të paraqesin shkeljet, do të marrin këshilla pa pagesë nga një grup i avokatëve se si juridikisht të veprojnë për ndonjë rast të caktuar.

Lajme të ngjashme

Back to top button