fbpx

Të shtunën ejani në Slam Poetry në Tetovë

Të shtunën në Tetovë më datë 28.02.2015 në Tetovë organizohet gara Slem Poezi (Slam Poetry) ku poetët recitojnë poezi të shkruara vet. Aktualisht është duke u përpiluar lista e pjesëmarrësve dhe të gjithë të interesuarit mund të marrin pjesë, thonë për Portalb, organizatorët. Ngjarja do të mbahet në ODA në orët e mbrëmjes.

Ata thonë se për pjesëmarrje është e nevojshme të përmbushen kushtet në vazhdim:
-të zgjidhni tekst autori me të cilin do te përfaqësoheni,
-të e mësoni tekstin përmendësh në mënyrë që të e recitoni,
-të përgatitni shfaqe jo më të gjatë se 5min.
Për pjesëmarrje duhet të paraqiteni me 1 më të gjatë ose 2 këngë më të shkurtra, me kohëzgjatje jo më shumë se 5min,në e-mail: poetri.slam@yahoo.com më vonë gjer 15.02.2015.

Për më shumë informata hapeni vegëzën e ngjarjes në Facebook.

Tags

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close