fbpx

Studentët e uzurpuan fakultetin Filozofik, shpallet autonomi studentore (FOTO)

Studentët në Universitetin Shën Kirili dhe Metodi në Shkup shpallën autonominë studentore duke uzurpuar Fakultetin Filozofik dhe Filologjik në Shkup.

Mijëra student ndodhen në foajenë e Universitetit Filozofik me transparente “Zonë Autonome”.

Studentët me vete kanë marr ushqim, pije dhe fruta që i ndajnë me njëri tjetrin.

Aktualisht në sallën e ligjërimit të studentëve të Fakultetit këndohet kënda “Viva La Academia” dhe me duartrokitje ato janë mbështetura nga profesorët  e tyre.

Një numër i madh i studentëve po lëshojnë ligjëratat dhe ju bashkëngjiten studentëve në foaje.

 

IMG_7341-702x336
IMG_7420-702x336
IMG_7314-702x336 IMG_7338-702x336 IMG_7334-702x336 IMG_7330-702x336 IMG_7316-702x336 IMG_7371-702x336 IMG_7375-702x336 IMG_7389-702x336 IMG_7397-702x336 IMG_7405-702x336

Lajme të ngjashme

Back to top button