fbpx

Sëmundja e rrallë, burri me organe gjenitale që peshojnë 90 kg

Imagjinoni sikur mes këmbëve tuaja të mbani një top bowling, por që peshon rreth 90 kg. Welsey Warren, 49 vjeç, ka rreth 4 vjet që vuan nga sëmundja e gjendrave limfatike, një sëmundje që shkaktohet nga zmadhimi i enëvë limfatike.

Kur mjekët vendosën që ta operonin, masa tumorale që kishte 49-vjeçari peshonte rreth 60 kilogramë. Sëmundja e 49-vjeçarit filloi në vitin 2008, kur papritur një mëngjes u ngrit me dhimbje të forta në organin gjenital. – See more at: http://www.shqiptarja.com/shendetesi/2712/semundja-e-rralle-burri-me-organe-gjenitale-qe-peshojne–90-kg-172568.html#sthash.MWSW9kOH.dpuf

Indet përreth organit të tij gjenital filluan të bymeheshin, të cilat rriteshin me rreth 1 kilogramë në muaj. Operacioni për këtë sëmundje kushton disa qindra mijëra euro.

Warren bëri thirrje për ndihmë, deri sa një mjek ofroi për t’i bërë një operacion që kushtonte pak më lirë. “Ka shumë njerëz që më shikojnë dhe qeshin. Ata më ngulin sytë dhe disa prej tyre më shikojnë me frikë dhe habi”, tha 49-vjeçari.

(v.gj/shqiptarja.com) – See more at: http://www.shqiptarja.com/shendetesi/2712/semundja-e-rralle-burri-me-organe-gjenitale-qe-peshojne–90-kg-172568.html#sthash.MWSW9kOH.dpuf

Indet përreth organit të tij gjenital filluan të bymeheshin, të cilat rriteshin me rreth 1 kilogramë në muaj. Operacioni për këtë sëmundje kushton disa qindra mijëra euro.

Warren bëri thirrje për ndihmë, deri sa një mjek ofroi për t’i bërë një operacion që kushtonte pak më lirë. “Ka shumë njerëz që më shikojnë dhe qeshin. Ata më ngulin sytë dhe disa prej tyre më shikojnë me frikë dhe habi”, tha 49-vjeçari.

(v.gj/shqiptarja.com) – See more at: http://www.shqiptarja.com/shendetesi/2712/semundja-e-rralle-burri-me-organe-gjenitale-qe-peshojne–90-kg-172568.html#sthash.MWSW9kOH.dpuf

Imagjinoni sikur mes këmbëve tuaja të mbani një top bowling, por që peshon rreth 90 kg. Welsey Warren, 49 vjeç, ka rreth 4 vjet që vuan nga sëmundja e gjendrave limfatike, një sëmundje që shkaktohet nga zmadhimi i enëvë limfatike. 

Kur mjekët vendosën që ta operonin, masa tumorale që kishte 49-vjeçari peshonte rreth 60 kilogramë. Sëmundja e 49-vjeçarit filloi në vitin 2008, kur papritur një mëngjes u ngrit me dhimbje të forta në organin gjenital.

Indet përreth organit të tij gjenital filluan të bymeheshin, të cilat rriteshin me rreth 1 kilogramë në muaj. Operacioni për këtë sëmundje kushton disa qindra mijëra euro. 

Warren bëri thirrje për ndihmë, deri sa një mjek ofroi për t’i bërë një operacion që kushtonte pak më lirë. “Ka shumë njerëz që më shikojnë dhe qeshin.

Ata më ngulin sytë dhe disa prej tyre më shikojnë me frikë dhe habi”, tha 49-vjeçari./ shqiptarja

Lajme të ngjashme

Back to top button