fbpx

Plenumi studentor shpall sot “Zonën autonome”

Plenumi studentor, ka paralajmëruar krijimin e “Zonës autonome” dhe bënë thirrje për ndërprerje të mësimit në gjithë fakultetet.

Për ata nuk mjafton anulimi i provimit shtetëror, sepse kërkojnë tërheqjen e tërësishme të ligjit.
Mbështetje të studentëve në shpalljen e zonës autonome-akademike kanë paralajmëruar edhe profesorët.

Tags

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close