fbpx

Nëna e Tamarës pyet Todorovin: Nuk e di pse ndihesh i dëshpëruar?

Nëna e Tamarës së vogël, pyet ministrin e shëndetësisë Nikolla Todorov: Nuk e di pse je i dëshpëruar? Tamara nuk është më, pse?

“Në Veles të luta që të më pranosh që të ju njohë me rastin e Tamarës, por nuk na pranuat edhe pse e dinit se pritshim para ministrisë. Tamara kishte dhimbje, luste për ndihmë, por ti nuk gjete kohë të na pranosh dhe të na dëgjosh dhe për këtë ke përgjegjësi”, shkruan në profilin e saj në Facebook, nëna e Tamarës, Zhaklina Dimovska, pas deklarimit të ministrit Todorov se ishte i dëshpëruar nga vdekja e Tamarës, por nuk ndjenë përgjegjësi.

Tags

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close