fbpx

Doping kontrolle te Blaugranët

FC Barcelona sot ka patur mysafir të paftuar. UEFA ka dërguar punëtorët e saj për të bërë kontrollë rutinore te Barcelona.
Disa nga futbollistët katalonas janë detyruar ti nënshtrohen testeve të dopingut për të marrë rezultatin pas pak minutash.

Pedro, Messi, Neymar, Rafinha, Bravo, Alba, Sergi Roberto, Mathieu, Munir dhe Sandro kanë bërë kontrolla të dopingut.
Të gjithë lojtarët kanë dalur shëndosh si molla dhe asgjë nuk ka dyshuese te Barca.

Lajme të ngjashme

Back to top button