fbpx

Të shtunën V-Day organizon ngjarje kundër dhunës ndaj grave

Në 14/02/2015 (e shtunë) duke filluar në orën 12:00 në sheshin Ilirija në Tetovë V-Day lëvizja globale aktiviste për të ndaluar dhunën ndaj grave dhe vajzave do të organizojë ngjarje për të rritur ndërgjegjësimin e grave në lidhje me dhunën në familje dhe luftën kundër dhunës

“Të gjithë së bashku të luajmë dhe ti tregojmë tërë botën solidaritetin tonë, forcën tonë të përbashkët, forcën tonë për të thënë “JO” dhunës ndaj gruas”, thuhet në njoftim.

Lajme të ngjashme

Back to top button