fbpx

LSDM nuk do të kthehet në Parlament

Nga Lidhja social demokrate e Maqedonisë i demantuan spekulimet se deputetët e tyre këtyre ditëve po përgatiten për t`u kthyer në Kuvend.

Prej atje thonë se kjo gjë nuk ka qenë një variant e rishikuar.

LSDM gjithashtu i demantoi informacionet se sot do të vazhdohet me publikimin e materialeve që i posedon.

Ne kemi qëllimin tonë dhe strategjinë tonë, dhe nuk duam që në këtë situatë kaq serioze që gjendet vendi, të shndërrojmë në një shou, thuan nga LSDM, dhe shtuan se në një situatë të këtillë është normale që të pritet që prokurori publik të kërkoj takim me to, por fatkeqësisht kjo gjë nuk ka ndodhur.

Tags

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close