fbpx

Rexhepi: Ndjekim situatën dhe do të dalim me qëndrim konkret

Reis ul-ulema efendi Sulejman Rexhepi, lidhur me aferën e përgjimeve, deklaron se janë duke e ndjekur situatën me vëmendje dhe tani për tani nuk kanë ndonjë koment.

Nëse kemi qenë edhe ne të përgjuar atëherë do të kemi qëndrimin tonë dhe do ta bëjmë të ditur për opinionin. Në parim si bashkësi fetare jemi përpjekur që të jemi sa më larg politikës”, thotë Rexhepi.

Lajme të ngjashme

Back to top button