fbpx

Shekerinska: Shkojmë deri në fund, ne nuk kemi frikë

Nuk është shërbimi i jashtëm prapa këtyre përgjimeve, çka ju duhen shërbimeve të jashtme përgjimet e ministrave, gazetarëve, qytetarëve, ka thënë Radmilla Shekerinska në emisionin “360 shkallë” në Alsat-M. Ajo ka thënë se pas kësaj gjitha opsionet janë të hapura, dhe se nuk kanë frikë me shpalosjen e këtyre materialeve.

“Temë pas teme do t’i shpalosim dëshmitë, nëpërmes konferencave që do t’i mbajmë. Publiku duhet ta dijë të vërtetën dhe kjo na obligon neve t’i publikojmë dëshmitë”, ka thënë Shekerinska.

Lajme të ngjashme

Back to top button