fbpx

Solidariteti: Qeveria e lënduar rëndë nuk do të zgjedh mjetet për luftë politike

Lëvizja majtiste Solidariteti me vëmendje po ndjek mënyrën dhe përpjekjet për shpëtimin e partisë në pushtet nga ana e përkrahësve të tyre pas paralajmërimeve për publikimin e dëshmive për korrupsion.

“Shohim se regjimi brenda natës ka ndryshuar qëndrimin me arsimtarët, studentët dhe honorarët. Kjo nuk është se qeverisë po i vijnë mend, por për shkak të frikës se do të rrënohet shtëpia e tyre prej letre”, thonë nga Solidariteti.

Ato shprehen të shqetësuar për nxitjen e nacionalizmit në vend e cila sipas tyre është një strategji mbrojtëse e qeverisë.

Tags

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close