fbpx

 Ka ndërruar jetë Tamara e vogël duke pritur operimin jashtë vendit

Sot në orën 6 të mëngjesit ka vdekur Tamara nga Velesi e cila priste që të operohet. Tamara kishte deformime në kurriz dhe priste që të operohet jashtë vendit.

Në muajin nëntor të vitit të kaluar, ministri i shëndetësisë Nikolla Todorov tha se shteti do ta paguaj mjekimin e Tamara Dimovskës jashtë vendit.

Lajme të ngjashme

Back to top button