fbpx

Ministri i Mbrojtjes i Kroacisë, Kotromanoviq për vizitë në Maqedoni

Ministri i Mbrojtjes i Republikës së Kroacisë, Ante Kotromanoviq, sot dhe nesër do të qëndrojë për vizitë në Republikën e Maqedonisë.

Gjatë vizitës, ministri Kotromanoviq do të ektë takim me nikoqirin e tij, ministrin e Mbrojtjes të Republikës së Maqedonisë, Zoran Jolevski. Ministrat e mbrojtjes do të nënshkruajnë edhe dy marrëveshje për bashkëpunim, ndërsa takim do të kenë edhe delegacionet e të dy minsitrive.

Në kuadër të vizitës, ministri Kotromanoviq do ta vizitojë edhe Qendrën për trajnim të pilotëve dhe Regjimentin për operacione të posaçme në kasermën “Ilinden”.

Tags

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close