fbpx

Honorarët: Kërkojmë tërheqjen e ligjit, jo ndryshime

Nënshkruesit e Kartës së solidaritetit për mbrojtjen e të drejtave të punëtorëve, shoqatat joqeveritare, aktivistë dhe individ hedhin poshtë paralajmërimet për ndryshime në ligjin për honorarët dhe mbeten në kërkesën e 12 dhjetorit ku kërkohet tërheqja e këtij Ligji.

“Mbetemi në paralajmërimet se më 13 shkurt do të organizojmë protesta. Ne refuzojmë të bëhemi objekt manipulimi me qëllim që të amortizohen pakënaqësitë e mijëra protestuesve që kërkojnë tërheqjen e ligjit”, thonë Nënshkruesit e Kartës.

Tags

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close