fbpx

Plakja mund të evitohet?! (VIDEO)

Studiuesi nga Cambridge, Aubrey de Grey, argumenton se plakja është thjeshtë një sëmundje, dhe është e shërueshme. Njerëzit plaken në shtatë mënyra, thotë ai në një fjalim për Ted Talks dhe të gjitha mund të evitohen.
Për më shumë ndiqni videon me titra shqip.

Lajme të ngjashme

Back to top button