fbpx

Plagët…

“Plagët janë dritare përmes së cilave drita depërton te ju”

Rumi ishte një dijetar poet, jurist dhe teolog mysliman i shekullit 13 nga Persia. Sot e kësaj dite poezitë dhe fjalët e tij mbeten udhërrëfyes spiritual në tërë botën.

Tags

Lajme të ngjashme

Shiko edhe
Close
Back to top button
Close