fbpx

E pazakontë: Koka kola shet edhe qumësht

Që nga java e kaluar Koka Kola  në super- marketet amerikane shet edhe qumësht. Sipas kompanisë, bëhet fjalë për qumësht të cilësisë së lartë, sepse përmban laktozë dhe ka shumë më shumë proteina dhe kalcium.

Qumështi Fair Life shitet me çmim prej 4 euro për litër që shkaktoi revolt tek konsumatorët, sepse dy litra qumësht standard në ShBa kushtojnë afër 1,8 euro.

Lajme të ngjashme

Back to top button