fbpx

Formohet Forumi i patriotëve në kuadër të VMRO-DPMNE

Për t`i selektuar si tradhtar anëtarët e LSDM-së opozitare, partia në pushtet, VMRO-DPMNE e mendoi edhe një bashkim juridik të disa njerëzve. Kësaj here me një emërtim si ‘ Forumi i Patriotëve me mendim të lirë dhe të pavarur’.

“ Forumi do të përkushtohet për fuqizimin dhe rritjen e ndërgjegjes demokratike të qytetarëve dhe ngritjen e nivelit të kulturës në komunikimin politik.

Do të investoj tentime për ta relaksuar situatën politike në shtet si dhe të mundësoj dialogun politik midis subjekteve politike në vend.”, thuhet ndërmjet tjerash në njoftimin e këtij forumi.

Tags

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close