fbpx

Alfat nuk ndalen, vetëm në janar kanë arrestuar 265 persona

Muajin e kaluar 1.200 persona kanë qenë të legjitimuar nga pjestarët e Njësisë për intervenim të shpejtë – Alfa gjatë ushtrimit të punës. Janë kontrolluar 276 automjete dhe janë arrestuar 265 persona, njoftoi MPB-ja.

Personat janë arrestuar në bazë të telegrameve dhe urdhërit të Gjykatës Themelore, për vepër të kryer penale, për mbajtje të dënimit me burg, për pjesëmarrje në rrahje, për sulm fizik, për nënçmim të nëpunësit policor.. 35 persona janë arrestuar për posedim të drogave.

Lajme të ngjashme

Back to top button