fbpx

Fokus: “Bombat” do të nxjerrin në shesh biseda skandaloze

Javorja “Fokus”, ka sjellë detaje ekskluzive për “bombën” e cila nesër duhet të shpërthej, ashtu siç të premten u vendos në Këshillin Qendror të LSDM-së, të cilën gjë e njoftoi lideri i partisë Zoran Zaev.

Siç shkruan numri i ri i “Fokus”, pesë pjesëtarë të forcave të sigurimit në MPB, të angazhuar për ndjekjen e bisedave, kanë refuzuar të dëgjojnë më urdhrat e kreut të policisë. Ata kanë menduar se është tepruar me ndjekjen e komunikimeve dhe kanë qenë të brengosur për të ardhmen e shtetit. Një pjesë të bisedimeve të incizuara i kanë arkivuar, ndërsa ato biseda kanë arritur në duart e liderit të LSDM-së, Zoran Zaev.

Këta dokumente janë pjesë e “bombës” informative të Zaevit, në të cilat, sipas opozitës ka fakte për korrupsion, kriminalitet, falsifikim të zgjedhjeve, biseda skandaloze mes Jankullovskës, Stavrevskit dhe Gruevskit.

Tags

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close