fbpx

Thaçi: Viti 2015, vit i rëndësishëm për Kosovën!

Është padrejtësi e madhe që për shkak të nje vetoje të Rusisë të mos jemi anëtarë të Organizatës së Kombeve të Bashkuara, ka thënë ministri i jashtëm Hashim Thaçi, përkitazi me mbledhjen e djeshme të Këshillit të Sigurisë.

Ai shtoi se ky vit do të jetë vit i rëndësishëm për Kosovën.

“Ketë vit do të aplikojmë për t’u anëtarësuar në Këshillin e Evropës; do të nënshkruajmë Marrëveshjen e Stabilizim-Asocimit gjashtëmujorshin e parë të këtij viti; dhe, do të kemi edhe vendimin e Bashkimit Evropian në procesin e liberalizimit të vizave të qytetareve të Republikës së Kosovës”, tha ai. /RTV21

Lajme të ngjashme

Back to top button