fbpx

Të Bashkuar për Maqedoninë: Ne përkrahim Zaevin, pa të vërtetën nuk jetohet

Në mbledhjen e sotme të kryesisë së Të bashkuar për Maqedoninë, mes tjerash u vendos edhe përkrahja ndaj kryetarit Zoran Zaev dhe anëtarëve të LSDM-së, që të fillojnë me publikimin e dokumenteve të cilat do të tregojnë përgjegjësit qeveritar për krim dhe  korrupsion, thuhet në kumtesën e Të Bashkuar për Maqedoninë

“E vërteta për Maqedoninë është kusht pa të cilin nuk mund të jetojnë një jetë normale. Ajo duhet të dihet me qëllim që të kthejmë demokracinë dhe lirinë”, thuhet më tej në kumtesë.

Lajme të ngjashme

Back to top button