fbpx

Lenka: Qeveria edhe një herë tregoi mënyrën e ngurtë dhe totalitare të qeverisjes

Lëvizja për të drejta sociale Lenka vlerëson se qeveria edhe një herë mënyrën e ngurtë dhe totalitare të qeverisjes dhe kërkoi që të sigurohen kushtet minimale për veprime politike dhe mendimit të ndryshëm nga ajo, që ma pas të njëjtit mos të përndiqen penalisht nga institucionet e sistemit.

“Është evidente frika që është ditë e më shumë e pranishme në VMRO-DPMNE, nga shpërthimi i shpeshtë i kategorive të ndryshme sociale, të cilët nuk pajtohen me sjelljen irracionale të qeverisë”, thonë nga Lenka.

Nga Lenka kërkojnë që LSDM sa më shpejtë ti publikojnë bombat e paralajmëruara një kohë të gjatë.

Tags

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close