fbpx

PLD-ja mbështeti vendimin e LSDM-së për bombat

Kryetari i PLD-së, Goran Milevski ofroi mbështetjen e plotë të partisë së tij rreth demaskimit të mënyrës së qeverisjes së këtij pushteti, ndërkohë që dënoi përpjekjen e Prokurorisë që t’i pengojë mediat që t’i publikojë ato.

“E patë se tërë bashkësia ndërkombëtare është e habitur nga veprimet e Prokurorisë. Nëse këtë e bëjnë me urdhër të qeverisë, iu bëjmë thirrje që ta respektojnë të drejtën. Askush nuk ka të drejtë të ngulfattë të drejtën e shprehjes, ndaj mediat t’i publikojnë materialet që do ta diskreditojnë qeverinë dhe do të dëshmojnë mënyrën e deritanishme të qeverisjes së saj”, deklaroi Goran Milevski, kryetar i PLD-së.

Tags

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close