fbpx

“Ujqit e natës”: Nuk frikohemi, do ta mbrojmë Maqedoninë

Motoçiklist nga klubi ‘ Ujqit e natës’ janë të shqetësuar nga mundësia që disa shërbime të huaja përmes ndikimeve dhe skenarëve të zeza do të mund t`i bënin dëme Maqedonisë.

“Dëshirojmë të apelojmë deri tek ata të cilët e respektojnë atë që ne si klub e bëjmë dhe deri tek të gjithë qytetarët, që të mos bëhen aktor nga skenar të tillë të zeza.

Të mos lejojnë të ndodhin kaose përmes kërcënimeve të përditshme që i dëgjojmë prej shërbimeve të caktuara që vijnë prej jashtë.”, theksoi ndërmjet tjerash Jovanovski.

Jovanocski gjithashtu deklaroi se si Klub ato nuk frikohen ta mbrojnë Maqedoninë nëse kjo është e nevojshme.

Tags

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close