fbpx

Samsung shënon rekord Guinness

Samsung është kompania që duket se herë pas herë shënon suksese, këtë herë bëhet fjalë për rekordin botëror të Guinness.

Këtë rekord Samsung është munduar ta thyejë me telefonat e saj Galaxy A5 dhe A3, dhe ka pasur sukses në përpjekjen e saj për të parë se ku do të bëhet shkrepja më e madhe e fotografive selfie brenda 25 orëve.

Gara është mbajtur në Afrikën e Jugut, pas lansimit të serisë së re të telefonave të linjës Galaxy A, ku në fund të garës janë bërë 12,803 selfie me telefonat e linjës Samsung Galaxy A, apo rreth 3,000 më shumë sesa rekordi i kaluar.

Që nga dhjetori i vitit të kaluar, Galaxy A5 dhe Galaxy A3 janë në dispozicion në tregje të caktuara (hollësia e telefonave është 6.7 mm dhe 6.9 mm).

Tags

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close