fbpx

Edmond Ademi, anëtar i Këshillit qendror të LSDM-së

Këshilli qendror i LSDM-së, thuhet në komunikatën e LSDM-së, njëzëri ka vendosur që Edmond Ademi të jetë anëtar i Këshillit ekzekutiv dhe i Këshillit qendror të LSDM-së.

Edhe Renata Treneska-Deskoska mbetet anëtare e Këshillit qendror, ndërsa Dime Vellkovski do kryesojë KQ- të LSDM-së.

Tags

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close