fbpx

Vardari arrin majën e shtratit në Aerodrom të Shkupit (VIDEO)

Niveli i lumit Vardar në Shkup shkon duke u rritur, si pasojë e reshjeve të shiut. Uji i lumit është gati në majë të shtratit dhe në disa vende ka kaluar atë.

Këto incizime janë bërë në lagjen e Aerodromit. Nëse vazhdojnë reshjet e shiut, Vardari do të mbulojë korsinë e vrapimit që nga mbrëmja e sontme.

Lajme të ngjashme

Back to top button