fbpx

Bocevski: Gruevski-Zaev, një nga këta të dy do të nxirret nga ringu

Njohësi i çështjeve politike Ivica Bocevski vlerëson se në “duelin” mes Gruesvkit dhe Zaevit patjetër të fitojë njëri, nuk mund të dy të ketë rezultat të barabartë.

“Gjërat duhet të dalin në sipërfaqe për të parë përfundimisht se kush ka të drejtë. Gruevski ose Zaev? Nuk mund të kenë të drejtë që të dy dhe as të ketë një rezultat të barabartë në këtë duel politik, i cili u kthye menjëherë në pikë kritike për politikën maqedonase në vitin 2015, por ndoshta edhe për një kohë më të gjatë, Një nga këta të dy do të nxirret nga ringu me barelë, normalisht në kuptimin politik, dhe me vete do të marrë edhe partinë e tij politike dhe bashkëpunëtorët e tij më të eksponuar”, shkruan Bocevski.

Lajme të ngjashme

Back to top button